Millainen valmentaja olen?

Jonna Töyrylä
Jonna Töyrylä

Olen helposti lähestyttävä, sopivasti vaativa ja tsemppaan sinua aina eteenpäin asiassa kuin asiassa. Minulle on tärkeää, että asiakas myös itse oppii matkan varrella.

Elämään kuuluu paljon muutakin kuin treeni tai ravinto ja haluankin opettaa sinulle miten tasapainottaa tämä kaikki omassa elämässäsi. Lomat ja kissanristiäiset kuuluvat elämään ja kanssani opit myös sen etteivät nämä asiat kaada koko prosessia. 

Suunnittelen treeni-ravinto-ohjelmat henkilökohtaisesti juuri sinun tavoitteitasi tukeviksi. Matkanvarrella seuraan kuinka viikkosi on sujunut ja tarvittaessa voimme tehdä muutoksia, jos niille on tarve. 

Haluan kuulla aina miten sinulla menee ja ovatko ohjelmat sopineet hyvin arkeesi, valmennus siis elää kokoajan!

Koenkin, että vahvuuksiini kuuluvat elämäntapamuuttujat, painonpudottajat ja lihasmassan kasvatuksesta kiinnostuneet treenaajat.

Tällä hetkelläkin minulla on valmennettavia eri kuntotasoisista ja nuorista iäkkäämpiin, joten olet tervetullut valmennukseeni tasostasi riippumatta.

Valmennettaviltani toivon sitoutumista, pitkäjänteisyyttä ja luottoa prosessiin - jos uskot itseesi niin taivas on vain rajana. 

Lämpimästi tervetuloa valmennukseeni, 

Yhdessä olemme enemmän!